Report Abuse

Voorzet Arbeid

De specialist in het bieden van ondersteuning aan mensen met een autismespectrumstoornis bij werk zoeken, vinden en behouden.

In opdracht van het UWV, gemeentes, cliënten zelf en werkgevers voeren wij verschillende soorten re-integratietrajecten uit. De doelstellingen lopen uiteen van werkfit maken tot het zoeken naar een duurzaam passende werkplek.

Voorzet heeft meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden van mensen met autisme op verschillende levensgebieden. Voor alle trajecten geldt dat we begeleiding op maat bieden en door onze kennis over autisme goed kunnen aansluiten bij de specifieke vragen van onze doelgroep. Naast de begeleiding naar werk kan ook ambulante begeleiding (vanuit de WMO) of behandeling (zorgverzekeringswet) ingezet worden, om ondersteuning te bieden bij problemen die spelen in de thuis- of persoonlijke situatie (die vaak ook invloed hebben op de werkvloer). Hierdoor wordt de kans op het vinden en behouden van passend werk vergroot. We hebben een groot netwerk van werkgevers, waarmee samengewerkt wordt.

Leeftijd

Contact informatie

Adres
70, Mollerusweg, Waarder-en Veerpolder, Haarlem, Noord-Holland, Nederland, 2031BZ, Nederland
Telefoonnummer
Email adres

Locatie